EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мотористите вече в облекла като доспехи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мотористите вече в облекла като доспехи

mail16:55 | 08.04.2011прегледи 815 коментарикоментари 0


Как мотоциклетът може да бъде уред за гимнастическо съчетание и площадка за танц показа световно известният каскадьор Рафаел Пасиербек в Пловдив. Той е специален гост на изложението за мотоциклетизъм „Феър мото шоу“, което се провежда от 8 до 10 април в Международен панаир Пловдив. Европейският шампион, известeн с името Stunter 13, демонстрира своите акробатични трикове с „Кавазаки 66“.
На изложението се представят фирми и експонати от 12 държави. За първи се показват електрически скутери, към които посетителите веднага проявиха интерес заради поскъпването на горивата и тежкия трафик в градовете. В експозициите има богата гама мотоциклети, скутери, АТВ, резервни части, оборудване, аксесоари и консумативи, поддръжка и тунинг. Тук може да се види и спортна мода. Предпазни облекла, приличащи на рицарски доспехи, са най-новите модели, доставени от САЩ. Конструкцията им наистина е заимствана от рицарите, защото целта е да осигурят максимална защита на цялото тяло, обясниха от фирмата, която ги предлага. Термо бельо и изолиращи екипи също са сред новостите в гардероба на мотористите. Хит веднага станаха маските за лице, изрисувани като черепи.
Българските стънтъри ще се изявят на състезания с мотори в събота и със скутери в неделя. Новост е конкурсът за ръчно модифицирани мотоциклети, на който сервизи и ентусиасти ще покажат как една обикновена машина може да се превърне в уникат и да съперничи на шампионския мотоциклет на Рафал Пасиербек.
Демонстрациите на известния каскадьор ще продължат и през трите дни на изложението. Те ще бъдат на 8 април от 17 ч, на 9 април от 15 ч, на 10 април от 11.30, от 13.45 и от 15.40 часа. За посетителите с мотоциклети е осигурен безплатен паркинг в панаирния комплекс. Цената на билетите е 5 лева, за клубове с предварителна заявка – 4 лева, а за цялото време на проявата – 12 лева.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg