EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мода на Международен панаир Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мода на Международен панаир Пловдив

mail07:30 | 18.03.2013прегледи 453 коментарикоментари 0


Демонстрации на известни европейски стилисти, ревюта и експозиции в Международен панаир Пловдив ще покажат най-новите тенденции във фризьорството и облеклото. На 20 март стартират Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 24 март.
Дрехи и обувки за ловци, риболовци, туристи са част от новостите на изложбата „Природа, Лов, Риболов 2013“, която започва на 20 март.
Високите технологии вече правят спортните обувки не само здрави, но и предотвратяващи усещането за умора при ходене по време на дълги преходи. Новост за българския пазар са и олекотените обувки за лов и туризъм, които пазят от влага и удари. Специална подложка дава възможност за точно адаптиране към левия и десния крак за повече комфорт. За лов, риболов и трекинг е подходящ моделът, снабден с водоустойчива мембрана и стабилен при хлъзгави и трудни терени.
Почитателите на лова, риболова и туризма могат да видят на изложението и различни видове облекла, съчетаващи моден дизайн с нови технологии и материали. Якета, обработени с антипилинг и антистатик технологии, също са за първи път у нас.

Много модни новости ще бъдат показани и на ревютата от 21 до 24 март в рамките на Европейския панаир на социални предприятия и кооперации за хора с увреждания. Той се провежда за втори път, участват 92 изложители, с 11% повече спрямо миналата година, от България и още девет страни.
Българските производители са подготвили колекции от конфекция за всички възрасти, трикотаж, работни облекла и обувки, нови модели стоки за дома, като мебели и пластмасови изделия. Чуждестранните фирми ще представят дрехи, обувки, антикварни предмети, дървени изделия. Колекциите се предлагат на цени с отстъпки по време на изложението.
Модната фиеста в панаира ще продължи на 22 март, когато се открива Италианският фестивал на красотата и прическата, организиран от „Кристиян оф Рома груп“. Посетителите ще се запознаят с най-новите продукти за коса, грим и разкрасяване, както и с актуалните тенденции, представени от известни европейски и български стилисти.
Британският дует Ричард Томпсън и Вивика Дейвис ще покаже идеите си за фризури и цветове на 24 март. Италианецът Саверио Палма ще се развихри в пърформанс, сътворявайки с ножици и гребен истински произведения на изкуството, съобщават организаторите. Неговото шоу ще бъде на 23 март. След това колежката му Марта Ванучини ще внесе още свежи идеи в оформянето на прическите и ефектното им оцветяване. Финалът е поверен на стилист Капанов.
Модни акценти в украсата и озеленяването на дома, офиса и вилата са водещата тема на Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност и градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет” от 20 до 24 март. Посетителите ще намерят различни видове цветя, храсти, дръвчета, керамични изделия и сувенири от дърво.
В края на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата е ред на Международните киноложки изложби. На 23 и 24март ще дефилират расови кучета от различни породи и ще се състезават в шампионати.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4181