EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

"Мобилтел" с нов изпълнителен директор

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Мобилтел" с нов изпълнителен директор

mail19:56 | 18.06.2009прегледи 2033 коментарикоментари 0


two_calls1Андреас Майерхофер сменя Йозеф Винацер на поста главен изпълнителен директор на "Мобилтел", съобщиха от пресцентъра на оператора, цитирани от БТА. Назначението влиза в сила от 1 юли.
Майерхофер ще съвместява отговорностите на главен изпълнителен и на главен маркетингов директор на "Мобилтел". След 16 години в групата на "Телеком Австрия" и четири години начело на "Мобилтел", настоящият главен изпълнителен директор на най-големия български оператор Йозеф Винацер реши да продължи професионалната си кариера в Австрия, се посочва в съобщението.
Под ръководството на Винацер "Мобилтел" стана петият оператор в света, предлагащ HSDPA-услуги, "М-Тел" подписа партньорско споразумение с Vodafone, което позволи на клиентите й да ползват продукти и услуги като BlackBerry, телевизия на живо от мобилния телефон чрез мултимедийната платформа Vodafone Live, услугите M-Tel HomeBox, M-Tel OfficeBox и M-Tel VoiceBox, както и услуга за дигитална телевизия QUARTO.
Йозеф Винацер получи Почетния знак на президента на България Георги Първанов. Наградата е за изключителни заслуги в областта на корпоративната социална отговорност и оказаната подкрепа на културни и на спортни събития.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg