EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Млади предприемачи в ЮАР

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Млади предприемачи в ЮАР

mail17:10 | 02.04.2012прегледи 621 коментарикоментари 0


30 млади предприемачи от цял свят с успешни бизнеси и на възраст до 35 години ще бъдат поканени да вземат участие във втората предприемаческа конференция Power of Youth близо до Кейп Таун, Южна Африка през месец юни тази година. Българските млади предприемачи също могат да се включат.
Power of Youth Limited е организация в Шотландия, която организира конференции за млади предприемачи в различни части на света с цел те да вдъхновят по-младата генерация чрез личен пример, да правят бизнес един с друг и да променят света към по-добро чрез дейността си. Първата конференция се проведе миналата година в Китай.
Какво представляват конференциите?
В рамките на седмицата, в която продължава конференцията, младите предприемачи получават възможност да представят бизнеса си, да се запознаят с други успели млади предприемачи, да обменят идеи и, разбира се, да се забавляват. На конференцията ще има професионални треньори по личностно развитие, които ще водят специална програма за предприемачите. Последният ден ще е медиино събитие по случай “деня на младежта” на Южноафриканска Република. Резултат от проведената конференция в Китай са вече няколко стартирали общи бизнеса, навлизане на нови пазари от фирмите и две конкретни препоръки за промяна на политиките на ЕС и Китай, свързани с подпомагането на предприемачеството. Едното предложение вече се задейства като процедура в ЕС и се очаква да влезе в нормативната уредба през 2013 година. Създателите на POY няколко пъти презентират пред ЕС и набират все повече популярност с идеята си.
Как да кандидатствате
До края на месец април 2012 POY България набира активно кандидати за втората конференция, която ще се проведе от 8 до 16 юни близо до Кейп Таун, Южноафриканска Република. На тази конференция ще присъстват 30 предприемачи от цял свят, които ще продължат мисията, започната на първата конференция в Пекин. Цялата конференция е организирана от POY с помощта на спонсори. От избраните кандидати ще се изисква единствено заплащане на пътя до Кейп Таун и еднократна такса за участие.
За да кандидатсвате за конференцията в Кейп Таун, Южноафриканска Република трябва да попълните кратка апликационна форма на българския сайт на организацията - www.power-of-youth.bg, където накратко да разкажете за себе си и бизнеса, който развивате. Срокът е 30 април.
На първата конференция, която се проведе в Пекин през октомври 2011 взеха участие трима български предприемачи, които са основатели и на местния сайт. Целта е България да бъде представена с кандидати на високо ниво. Изборът на кандидатите се прави от Power Of Youth Limited, Scotland.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1044