EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Млади мениджъри се състезават в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Млади мениджъри се състезават в Пловдив

mail11:10 | 24.04.2018прегледи 1421 коментарикоментари 0


За първи път България е домакин на международното състезание за млади мениджъри Global Enterprise Challenge (GEC). То е инициатива на Световната организация на учебните предприятия EUROPEN-PENInternationalq а неговото пето издание ще се проведе на 25 април 2018 г. в Международен панаир Пловдив.

 GEC е конкурс за решаване на практически бизнес казуси. Участниците работят в интернационални екипи, които трябва да дадат решение на проблема и да презентират своята работа пред жури от експерти. Заедно с  надпреварата ще се състои и 50. юбилейна среща на членовете на  EUROPEN-PENInternational.

 Проявите са реализират съвместно с 21-ото издание на Международния панаир на учебните предприятия „Млад предприемач“, който вече е много популярен в целия Балкански  регион. На  „ТФ фест“ тази година ще се представят 125 тренировъчни фирми на гимназисти и студенти от България, Люксембург, Румъния, Сърбия и Черна гора. Над 800 участници ще се състезават в 15 конкурса и ще демонстрират своите компетентности, придобити в учебните предприятия.

            Единственото в България състезание по професии с международно участие показва резултатите от интегрираното обучение по икономика, мениджмънт, бизнес администрация и чужд език. То е одобрено от Европейската комисия, включено е в Европейската седмица на малките и средни предприятия и е представено като добра практика за подготовка на младите хора по предприемачество, креативност и иновативност.

            Организатор на изложението „Млад предприемач“ е Центърът на учебно-тренировъчните фирми към Министерството на образованието и науката, а форумът е част от проекта „Мост между училището и бизнеса“.

            „ТФ фест 2018“ ще се състои на 26 и 27 април в палата 6 на Международен панаир Пловдив.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg