EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Цветанов в Люксембург

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Цветанов в Люксембург

mail11:30 | 07.06.2012прегледи 422 коментарикоментари 0


Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще участва днес в Люксембург в последното заседание на Съвета „Правосъдие и вътрешни работи” в рамките на Датското председателство. На него министрите на вътрешните работи ще продължат политическия дебат по управлението на Шенгенското пространство. Предвижда се ЕК да представи първия си шестмесечен доклад относно функционирането на Шенгенското пространство, обхващащ периода ноември 2011 – април 2012.
В рамките на Съвета ще се проведе дискусия по прилагането на мерките за солидарност по отношение на държавите-членки, подложени на миграционен натиск и по-специално Гърция.
Министрите на вътрешните работи традиционно ще обсъждат актуалното състояние в развитието на Общата европейска система за убежище, както и прилагането на Стратегията на ЕС за борба с тероризма.
Очаква се Съветът да дискутира и приеме Заключения за глобален алианс срещу сексуалното посегателство над деца в интернет, чиято цел е обединяване на усилията на ЕС и САЩ в борбата с киберпрестъпността, както и Заключения за по-ефективното използване на информационната система на Европол в борбата с трансграничната престъпност./Пресцентър Министерски съвет
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1055