EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министър Игнатов подаде оставка

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министър Игнатов подаде оставка

mail16:26 | 28.01.2013прегледи 1403 коментарикоментари 3


Във връзка с извършената от Главния инспекторат на Министерския съвет проверка във Фонд „Научни изследвания“ и свързаните с нея констатации и препоръки за подобряване на работата на фонда, премиерът Бойко Борисов поиска оставката на министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов. Игнатов депозира молбата си за напускане на поста и тя беше приета от министър-председателя.
Премиерът Борисов ще отправи предложение до депутатите в Народното събрание да гласуват персонална промяна в състава на българското правителство като освободят от поста Игнатов.
 


 
Коментари
 
assense - 28-01-2013 г. 20:49:07

Пошла гнида, що ни срамиш, че се наричаш българин. За целия 4-годишен период на управление като Министър на МОН, донесе само проблеми на гилдията и нищо добро, нищо рационално и нищо прогресивно в полза на обучението за преподателите и децата. Ти си срам и позор,както за произхода си, а така и да средата на своето просветно израстване, малко оръфляно човече.

Dan - 29-01-2013 г. 09:11:58

Абе assese, никли идва, че явно с него мислиш! Какво искаш от един послушен министър, ако не да бъде бушон на премиера? Ако в учителската гилдия са само тъпи тапи като теб, дето гръмват след дъжд, качулка - горко ни! Помисли ако можеш, не с ass-a си а с това, което ти е останало в кратуната, преди да пишеш!

мариян - 29-01-2013 г. 17:52:59

НЯМА ЛИ СМЕ ПО ПРОСТ И ПО НЕКАДЪРЕН МИНИСТЪР ОТ ТОЗИ ИДИОТ. РАЗПЛАКА МНОГО СЕМЕЙСТВА В БЪЛГАРИЯ И В БЛАГОЕВГРАДСКА ОБЛАСТ ЗАЕДНО С БИВШИЯ ВЕЧЕ ВАЛЕРИ СМИЛЕНОВ ИЗОБЩО НЕОСНОВАТЕЛНО. ИЗГОНИХА И ОГНЯН СОКОЛОВ НАЧАЛНИКА НА РИО БЛАГОЕВГРАД САМО НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД КАТО ТЕ ГО БЯХА ОБЯВИЛИ ЗА НАЙ - ДОБРИЯ НАЧАЛНИК В БЪЛГАРИЯ. ЕТО ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА. СБОГОМ НЕКАДЪРНИКО, ИДИ ДА ПАСЕШ ПАТКИТЕ НА СЕЛО.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg