EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Министерски съвет Меркел-Саркози

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Министерски съвет Меркел-Саркози

mail10:50 | 06.02.2012прегледи 423 коментарикоментари 0


Днес ще се проведе 14-ият френско-германски министерски съвет, който е посветен на финансовата криза в еврозоната и икономическите й последици, съобщи Елисейският дворец, цитиран от АФП.
Според традицията на годишните двустранни срещи съветът ще започне в 10:30 часа по Гринуич (12:30 часа българско време) със среща между Меркел и Саркози в присъствието на френския премиер Франсоа Фийон. В същото време министрите на двете страни ще водят разговори. В този съвет ще участват девет френски и осем  германски министри, уточни АФП.
Според френското президентство понеделнишката среща ще бъде посветена на "задълбочаването на френско-германското сътрудничество във всички области" и най-вече в сферата на "данъчната хармонизация". По тази тема Париж и Берлин работят от седмици, за да се стигне до проект за общ данък за компаниите. Меркел и Саркози ще дадат пресконференция в понеделник в 11:45 часа по Гринуич преди да се съберат на работен обяд с министрите си. След тази среща президентът и канцлерът ще дадат интервю, което ще бъде излъчено вечерта от каналите Франс 2 и Цет Де Еф.

 


Тагове: Меркел, Саркози, МС
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg