EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Менютата на авиокомпаниите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Менютата на авиокомпаниите

mail13:35 | 03.10.2018прегледи 855 коментарикоментари 0


Различен е подходът на авиокомпаниите по отношение на храната, която предлагат на своите пътници.

През последните години Austrian Airlines устойчиво намаляваха количествата, докато стигнат до момента за вечеря да предоставят 30 грама солети или вафла, по избор.

В същото време Air France обяви стратегията си за луксозно обновяване на икономичните си класи. Помислено е и за менюто.

Гурме закуската "My Little Gourmandises" се предлага на самообслужване на полети по-дълги от 8 часа и 30 минути. При полети, с продължителност между 8 часа и 30 минути и 10 часа и 30 минути, на клиентите се предлага торбичка за закуска "Bon Appétit", съдържаща вкусни закуски, които да вземат със себе си или да бъдат консумирани на борда. При кацането, те получават и френски бонбони, като малък жест на благодарност за това, че са избрали авиокомпанията за своето пътуване.

По-рано Turkish Airlines представи изцяло ново меню на борда на всички свои полети на кратки разстояния, сред които е и София – Истанбул. Пасажерите имат избор между няколко вкусни варианта както за закуска, така и за обяд и вечеря.

Менюто включва свежи плодове и зеленчуци, класически ястия като салатите „Капрезе“ и „Цезар“, домашно приготвени десерти, апетитни месни или вегетариански сандвичи.


Тагове: самолети, храна
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1012