EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мениджър на годината - победителите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мениджър на годината - победителите

mail17:45 | 03.11.2023прегледи 599 коментарикоментари 0


На тържествената церемония по награждаването на "Мениджър на годината" бяха обявени и победителите в четирите нови категории, които бяха въведени миналата година - "Най-добър нов бизнес", "Бизнес в първите 20 милиона", "Бизнес трансформация" и "Екип на годината". 

Победител в категория "Най-добър нов бизнес" е компанията "Диджитал Лайтс" ЕООД. Наградата получи Димитър Димитров, изпълнителен директор на фирмата и бе връчена от Николай Иванов, регионален мениджър на компанията "Фотомейт" (Photomate) за България.

Победител в категория "Бизнес в първите 20 милиона" е "Инаут Трейд" ЕООД (euShipments.com). Наградата получи Вихрен Бисет, търговски директор на компанията, а бе връчена от Ралф Бартолайт, главен изпълнителен директор на bTV Media Group в България.

Победител в категория "Бизнес трансформация" стана "ДЗИ Общо застраховане" ЕАД, с проект "Дигитална платформа за клиенти на ДЗИ". Награда получи Коста Чолаков, председател на УС и Главен изпълнителен директор на компанията, а бе връчена от Рени Миткова, управител на "ЕОС Матрикс", част от германската EOS Group.

Победител в категория "Екип на годината" е "Диджитал Лайтс" ЕООД. Наградата получи Димитър Димитров, изпълнителен директор на компанията, а бе връчена от акад. проф. Пламен Карталов, директор на Софийската опера и балет. 

Оркестърът на Софийската опера и балет под диригентството на маестро Жорж Димитров изпълни откъса "Ездата на Валкюрите" из операта "Валкюра" от Вагнер, "Персийски марш" от Йохан Щраус-син. Гостите ще се насладят и на фрагменти из операта "Турандон" от Пучини, като в главните роли влязат изпълнителите от трупата на операта начело със сопраното Айла Добрева и мецосопраното Александрина Стоянова-Андреева.

Деница Димитрова, управител на медийната група "МИТ Прес" ООД и издател на списание "Мениджър", насърчи гостите на събитието да продължават да развиват бизнеса си и да влагат смисъл във всичко, с което се занимават. 

Формуляри за участие в надпреварата за основната категория "Мениджър на годината" са подали общо 38 висши бизнес ръководители на водещи компании. След отсяване в първите два етапа, до финалната права са стигнали десет от тях. 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg