EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Международните събития, 18 октомври

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Международните събития, 18 октомври

mail11:15 | 18.10.2013прегледи 621 коментарикоментари 0


БРЮКСЕЛ - Ден на добрата новина от България. Координатор на събитието, организирано от неправителствени организации, е Бриджит Чарнота, бивш ръководител на екипа за България в дирекция "Разширяване" на ЕК до присъединяването през 2007 г.
- Канадският премиер Стивън Харпър и председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу ще дадат пресконференция след сключване на споразумение за свободна търговия между ЕС и Канада.

ЛЮКСЕМБУРГ - Министрите на търговията от ЕС ще обсъдят споразуменията за асоцииране ЕС-Украйна, ЕС-Молдова, ЕС-Грузия иЕС-Армения. Очаква се също да бъде даден мандат за преговори за инвестициите между ЕС и Китай.

ПАРИЖ - Върховният съдебен орган на Франция, Конституционният съвет, трябва да вземе решение относно правото на кметовете да отказват да бракосъчетават еднополови двойки.

МОСКВА - Демонстрация в подкрепа на 30-те членове на екипажа на кораба на "Грийнпийс", задържани и обвинени в пиратство от руските власти.

БЕРЛИН - Германският канцлер Ангела Меркел ще се срещне с палестинския президент Махмуд Абас.

ЛОНДОН - Маляля Юсуфзай, младата пакистанка, която оцеля при атентат на талибаните, ще бъде приета от кралица Елизабет Втора в Бъкингамския дворец.

МИЛАНО - От днес до 22 октомври Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира национално участие на българските компании в Международната изложба за хотелско и ресторантьорско оборудване HOST 2013 в Милано.
БТА
 


Тагове: събитие, днес
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1071