EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Медведев: Корумпирани чиновници спират развитието на Русия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Медведев: Корумпирани чиновници спират развитието на Русия

mail13:43 | 10.09.2009прегледи 284 коментарикоментари 0


Руският президент Дмитрий Медвдев призова към създаване нова Русия и заяви, че това ще обърка плановете на влиятелните групи и  продажните чиновници, пишат днес руските медии, цитирайки публикувана на сайта на gazeta.ru статия на президента.
 „Призовавам всички, които споделят моите убеждения, да сътрудничат. Призовавам към сътрудничество и тези, които не са съгласни с мен, но искрено искат положителна промяна” – пише президентът още в статията.
„Нашата работа ще бъде да се опитаме да пречим на влиятелните групи, продажните чиновници и нищо „не предприемащите” предприемачи. Те са се устроили добре. Имат всичко. И всичко ги устройва. Възнамеряват до края на века да получават доходи от остатъците на съветската икономика и разработването на природните богатства, които принадлежат на всички нас. Те не създават нищо ново, нямат желание за развитие и се страхуват от него” – се казва още в статията.
Медведев подчертава, че бъдещето не принадлежи на тези хора.
„Бъдещето принадлежи на нас. Това е така, защото ние сме абсолютно мнозинство. Ние ще действаме. Търпеливо, прагматично, последователно. Ще действаме точно сега. Утре и след това. Ние ще преодолеем кризата и корупцията. Ще създадем нова Русия” – пише Медведев.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg