EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мая Манолова във влака

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мая Манолова във влака

mail14:05 | 06.11.2018прегледи 1257 коментарикоментари 0


Над 20 души преминаха през импровизираната приемна във влака. Това каза пред журналисти на гара Плевен омбудсманът Мая Манолова, която днес от сутринта пътува във влака от София за Варна.

Наистина се оказа много полезен този начин за срещи с гражданите, допълни тя. "Поставиха се много проблеми, ще помогнем конкретно на много хора. Имаше и колективни жалби, които се отнасят за още повече граждани. Така че всяко зло за добро. Импровизираната приемна има своите огромни плюсове. Много се надявам този пример да бъде последван и от други представители на институции", коментира Манолова, цитирана от БТА. 

По думите й единственото, от което й е неудобно, е "огромният интерес, който предизвиква иначе една нормална постъпка". Хиляди хора се возят всеки ден с този влак, качват се в автобус, каза Манолова. Тя благодари за подкрепата и на Слави Трифонов, но добави, че с екипа си ще се справят с наличния ресурс и няма как да приеме предложението му.

"Моята работа е аз да се занимавам с проблемите на хората, да бъда до тях да ги подкрепям. Но тези дни имах десетки обаждания за подкрепа. Това ме мотивира да работя на 100 процента за проблемите на всеки български гражданин. Това е работа, която ми е на сърце, върша я с цялата си енергия, имам две години мандат. Мисля, че трябва да свикнем да виждаме политици, институции в обществения транспорт", каза още тя преди влакът да продължи за Варна.

От Плевен имаше граждани, които се качиха, за да се видят с Мая Манолова във временната приемна във влака София-Варна.

Видео:Rumi Toneva, youtube.com


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg