EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Македония:Банско е най-търсеният курорт

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Македония:Банско е най-търсеният курорт

mail09:10 | 26.01.2015прегледи 753 коментарикоментари 0


България е най-желаната дестинация за македонците. Банско е най-търсеният зимен курорт. Това се казва в анализ на няколко македонски туроператори. "България е най-желаната дестинация. Ние предлагаме пакети за Банско, Боровец и Пампорово. На практика предлагаме всички хотели. В нашите предложения фигурира и Сандански", казва Сузана Зелениковска от агенция "Фибула". При тях най-ниската цена е от 18 евро на човек в тризвезден хотел в Банско. В петзвезден цената е над 50 евро на ден за един човек. "Много хора искат да почиват в България. През изминалият уикенд нямахме нито едно свободно място. Ние предлагаме хотели, които се търсят от клиентите ни. Банско предлага отлични условия за скиорите, но и на много високо ниво спа-центрове и забавления", казва още Зелениковска.

"От съседните държави най-голям интерес има за България - за Банско и Боровец", казва от своя страна Робертино Трайковски от туристическата агенция "Орфей". Според управителя на агенция "Игуана" Александър Чоневски, ако туристите търсят качество на хотел, ски-писти, места за разходки и истинска почивка най-евтино и най-добре ще бъде да заминат за България - в Банско, Боровец или Пампорово.

Агенциите дават и подробна информация за географското положение на Банско и Боровец, климатичните условия и природните богатства, включително и кратка историческа справка. /БГНЕС


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg