EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Мtel:Отпада клаузата автоматично подновяване

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Мtel:Отпада клаузата автоматично подновяване

mail17:35 | 29.03.2011прегледи 924 коментарикоментари 0


Срочните договори, предлагани от Мобилтел от 5 април, няма да включват клауза за автоматично подновяване при изтичане на първоначалния срок. Промяната ще бъде въведена за всички нови договори за услуги, предлагани от компанията. Отпадането на клаузата означава, че след изтичане на срока, договорът става безсрочен при същите условия, при които е подписан.
Това стана ясно след среща между изпълнителния директор на Мобилтел Андреас Майерхофер и председателя на Комисията за защита на потребителите Дамян Лазаров, която се състоя днес. Двамата ръководители обсъдиха условията, в които компанията оперира и взаимоотношенията й с потребителите.
По време на срещата Андреас Майерхофер подчерта усилията на Мобилтел за осигуряване на по-ефективна обратна връзка и предоставянето на най-широка гама от възможности за достъп на клиентите до компанията. „Клиентът е в нашия фокус и ние ще докажем това и тази година”, увери изпълнителният директор на Мобилтел. Той изтъкна, че основната цел на компанията през тази година ще бъде индивидуалният подход към всеки един клиент според неговите потребности и изисквания. „Аз също съм клиент за всички останали сфери от обслужването и съм наясно колко е важен индивидуалният подход към потребителите.”
На срещата беше обсъдена и предстоящата промяна на Закона за електронни съобщения, касаеща автоматичното подновяване на настоящите договори. „Всички оператори дадоха своето публично съгласие за отпадането на тази клауза от договорите, но решението трябва да стане със законова промяна, за да се гарантира равнопоставеността на операторите”, сподели г-н Майерхофер.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg