EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Любимата марка на китайците

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Любимата марка на китайците

mail16:45 | 01.07.2013прегледи 628 коментарикоментари 0


Френската модна къща изпревари Ауди и БМВ в китайската класация Световен луксозен индекс за 2013 г., включващ най-популярните луксозни марки сред населението. Другите модни и козметични компании, които намират място в топ пет, са Есте Лаудер и Луи Вюитон.
В същото време Диор остана на осмо място, Ланком заема 11-та позиция, Гучи - 12-та, а Хермес - 13-та. Класацията е дело на компанията Диджитъл Лъкшъри груп и нейният създател Дейви Садиг счита, че успехът на Шанел в Китай се дължи на козметичните продукти. "Шанел се възползва от значителния интерес на китайските потребители към козметичните продукти, каквито Луи Вюитон не притежава", заяви той пред сайта WWD.
Но Луи Вюитон скоро ще влезе в силна конкуренция с Шанел, тъй като планира да се възползва от интереса в Китай към козметиката с пускането на първия си парфюм от 80-те години на миналия век. Макар за момента да не е определена конкретна дата, беше потвърдено, че парфюмът ще се разпространява изключително в бутиците на модната марка. /БГНЕС

 


Тагове: Китай, марка
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg