EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Луксозни коледни играчки от модни брандове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Луксозни коледни играчки от модни брандове

mail10:10 | 23.12.2014прегледи 1943 коментарикоментари 0


Premium Lifestyle
Традицията повелява всяка година да сложим нова играчка върху коледното си дръвче. Ако все още не сте го направили, се пригответе за един много труден избор от най-стилните орнаменти, които някога сте виждали!

Луксозните модни брандове съзряха в Коледа още една чудесна възможност за своето елегантно послание. Paul Smith, Hermès, Valentino и Lanvin сътвориха приказно красиви коледни играчки, около които може да изградите цялостната празнична визия на своята елха.

Най-забележими със сигурност са огромните сфери от духано стъкло на Valentino. Те са дело на креативните директори на модната къща – Мария Грация Чиури и Пиепаоло Пиколи, които пресъздават духа на Valentino от 70-те години. В ярки цветове идват и предложенията от Paul Smith и Lanvin, както и тези от Hermès. Макар че орнаментите на френския бранд са едноцветни, те със сигурност няма да останат незабелязани върху всяка елха, нито пък двуцветните сфери с подписа на Kate Spade.

Alessi, Jonathan Adler и Lladró дават по-нестандартни идеи за коледния дух у дома, експериментирайки с формите на играчките. Привържениците на класиката ще оценят подобаващо златното дръвче на Georg Jensen, кристалната снежинка на Waterford или посребрения имел от Penhaligon. И за финал - нотка опияняващо ухание с ароматизираната играчка на Jo Malone. Ето това начираме една различна и стилна Коледа!
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg