EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ловеч: Инвеститор и бизнесмен на годината

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ловеч: Инвеститор и бизнесмен на годината

mail16:08 | 13.05.2021прегледи 999 коментарикоментари 0


На специална церемония в Ловеч бяха връчени ежегодните награди "Инвеститор на годината" и "Бизнесмен на годината" за 2020 г. Бизнес наградите бяха обявени в залата на Художествена галерия "Проф. Теофан Сокеров", съобщават от общинската администрация.
В началото на церемонията кметът на община Ловеч Корнелия Маринова е приветствала гостите и е припомнила как се е родил празникът 11 май през 1993 г. след решение на общинските съветници.
Наградата "Бизнесмен на годината" се връчва в три категории: малки, средни и големи предприятия. Победителите в различните категории са утвърдени от Съвета за икономическо развитие.
Бизнесмен на годината в категория "Малки предприятия" е станал Аделин Дермански, управител на "Мелиса"" ООД. В категория "Средни предприятия" е отличен Герасим Дочев, управител на "ВЕЛГА" ООД. Бизнесмен на годината в категория "Големи предприятия" е станал Йордан Йовев, икономически директор и прокурист във "ВОСС Аутомотив - България" ЕООД.
Тази година наградата "Инвеститор на годината" е отишла в "Месокомбинат - Ловеч" АД за направени най-много инвестиции за изминалата 2020 година. Това е една от най-големите икономически групи в българската хранителна индустрия, лидер в производството на свинско месо. Инвестициите на "Бони Холдинг" в двата производствени центъра в Ловеч и Карлово надхвърлят 20 милиона евро.
Община Ловеч е връчила още една награда в категория "Инвеститор на годината" за иновативна технология в традиционен сектор, която утвърждава доброто име на Ловеч. Тя била приета от Георги Стефанов, съдружник в крафт пивоварна "Мелтум" ООД.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg