EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Литекс Моторс с 3 премиери в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Литекс Моторс с 3 премиери в Пловдив

mail17:45 | 20.09.2012прегледи 944 коментарикоментари 0


Седан, градски кросоувър и ново поколение SUV са трите премиерни модела на марката Great Wall за България и Европа, които единственият български производител на автомобили ще представи по време на авто-изложението в Пловдив между 24 и 29 септември, съобщи компанията. Трите нови модела Great Wall – Voleex C30, Voleex C20R и Hover H6 се очаква скоро да бъдат пуснати на българския пазар, като едновременно с това е планирано и тяхното производство в завода на Литекс Моторс край Ловеч.
Great Wall Hover H6 е ново поколение SUV. Този високопроходим автомобил се задвижва от съвременен комън рейл дизелов двигател с обем 2,0 литра, мощност от 143 к.с., максимален въртящ момент от 310 Нм. и 6-степенна скоростна кутия. Hover H6 e с изразени офроуд възможности. Моделът е отличен с 5 звезди на C-NCAP тест за безопасност, като качеството му е подчертано и от редица награди, включително и отличието „Модел на годината” за 2012 г. в Китай. Автомобилът е и №1 по продажби в азиатската страна.

Седанът Great Wall Voleex C30 е 510 литра багажно пространство. Задвижването е поверено на изцяло алуминиевият VVT бензинов двигател с обем 1,5 литра и 97 к. с. и 5-степенна ръчна скоростна кутия. Great Wall Voleex C30 има 5 звезди на C-NCAP тестове за безопасност.
Great Wall Voleex C20R е представител на компактните кросоувъри. Безопасността се гарантира от електрическа система за сервоусилване на волана (EPS), спирачен асистент (BA), дискови спирачки на четирите колела, АBS + EBD, две въздушни възглавници, електрически огледала за обратно виждане, електронен имобилайзер на двигателя, заден парк асистент и много други. Задвижването е поверено на бензиновия VVT бензинов двигател с обем от 1,5 литра и мощност от 97 к. с. Впечатляващият пътен просвет е 172 мм и гарантира безпроблемно справяне с реалната градска среда и доста предизвикателства извън пътя. Стандартно Great Wall Voleex C20R е с 16-цолови алуминиеви джанти.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg