EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Лидери на онлайн бизнеса на е-Комерс конференция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Лидери на онлайн бизнеса на е-Комерс конференция

mail09:50 | 28.08.2013прегледи 1014 коментарикоментари 0


Едни от най-добрите специалисти в областта на онлайн търговията в България ще вземат участие в организираната идния месец в София конференция за интернет бизнес E-COMMERCE WORKSHOP.
Събитието ще се състои от 5 дискусионни панела – Технологичен, Маркетингов, Логистичен, Финансов и Правен. Лекторите на всеки един от тези панели ще имат за цел да засегнат главните аспекти в онлайн търговията, които се базират именно на тези 5 основни елемента. Експертите ще разяснят на аудиторията някои от най-ефективните решения за развитието на техните онлайн магазини, както в локален, така и в глобален план, и ще се опитат да дадат отговори на важни въпроси, касаещи електронната търговия.
Основната тема на E-COMMERCE WORKSHOP 2013 ще бъде «Проблемите на растежа», тъй като по статистика огромна част от онлайн магазините не успяват да се справят с управлението при бурно развитие на своите продажби. Слушателите ще могат да изяснят за себе си важни особености в е-търговията, които не са им ясни, да получат адекватни съвети и експертни мнения относно правилното развитие на своите интернет проекти.
Събитието се провежда с цел да даде яснота по най-актуалните въпроси за развитието на онлайн магазините у нас и да стимулира растежа на сектора «Електронна търговия» на национално ниво.
Участието в конференцията E-COMMERCE WORKSHOP е открито за всички желаещи. До края на месец август действа значително намаление от стандартната цена за участие в мероприятието. Местата са ограничени.

Повече информация и регистрация за участие – на официалният сайт на събитието: http://ecommerceworkshop.eu/  zoom_sss


EconomyNews.bg е медиен партньор на събитието.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg