EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Лидери в интернет търговията се събират в Полша

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Лидери в интернет търговията се събират в Полша

mail14:20 | 02.09.2010прегледи 792 коментарикоментари 0


Водещата онлайн търговска платформа в Централна и Източна Европа Allegro Group организира конференция, посветена на последните тенденции и иновации в електронната търговия. Събитието ще се проведе на 23 и 24 септември в Познан, Полша. По време на двудневния форум ще бъдат представени насоки и прогнози за развитието на бизнеса в мрежата. Освен тематичните и дискусионните панели, ще бъде проведен и конкурс за иновативни идеи за онлайн бизнес, като авторът на най-добрата ще получи награда от 10 000 евро. 
Целта на конференцията е водещи специалисти от различни страни да споделят своя опит и идеи за създаване и развитие на интернет платформи за пазаруване. Гости и лектори ще бъдат световно известни имена в областта на онлайн бизнеса от Централна и Източна Европа. Поканени са и мениджъри на компании от Бразилия, Китай, Япония и Индия, чиято търговия е базирана в интернет.
Участниците ще имат възможност да се запознаят с интересни казуси от практиката на лидери в тази област - специфични решения, подходящи технологии в сектора за електронна търговия, както и онлайн марки от конкретни региони. Сред гостите от България са представители на платформите за електронна търговия Aukro.bg, сравнение на цени - Pazaruvaj.com и безплатни обяви - HitarPetar.bg, собственост на Allegro Group.
„Конференцията ще покаже последните тенденции при онлайн бизнеса и ще набележи насоки за нейното развитие. Вярвам, че тя ще се превърне в най-значимото събитие в Централна и Източна Европа, посветено на електронната търговия”, каза Марцин Майчржак, директор „Общност и образователни проекти” в Allegro Group.

Сред лекторите на Е-nnovation форума са:
Никос Анагносту (Nikos Anagnostou), активен блогър, който пише предимно за социалните медии и победител в конкурса за стартиращ проект в Атина;
Джон Брадфорд (Jon Bradford) управлява успешно компания, която инвестира в идеи за стартиращ онлайн бизнес;
Майк Бътчър (Mike Butcher) e журналист и известен блогър, в момента редактор на TechCrunch Europe, редовен коментатор по теми, свързани с технологичния бизнес в  BBC News, Sky News и Channel 4;
Том Келър (Tom Keller) има над 20 години опит в сферата на финансите и високите технологии. В момента е изпълнителен директор на TechStars, a преди това е оглавявал Intense Debate, ClickCaster и Net Infrastructure Corporation;
Гилхерм Комел (Guilherme Komel) е мениджър, който отговаря за онлайн продукти, както и за един от най-големите туристически портали в Бразилия, а освен това е и създател на онлайн съдържание на португалски език;
Петери Копонен (Petteri Koponen) е сред основателите на много популярен финландски микро блог портал JAIKU, който бе купен от Google през 2007. Самият Копонен е работил две години за Google, където е разработвал приложения за операционната система Андроид;
Николай Нихолм (Nikolaj Nyholm) е успешен интернет предприемач, прекарал последните 12 години в интернет инфрастуктурни проекти. Нихолм е бил част от екипа на Sunstone, както и част от Polar Rose, seed инвеститор и изпълнителен директор на Световния икономически форум (Давос) 2008. Той е част и от екипа Radar на O’Reilly, наречен от Wired Magazine „легендарен”.

Повече информация може да намерите в сайта на конференцията http://e-nnovation.pl, където става и регистрацията за участие. Подробности има и на страницата в социалната мрежа Twitter http://twitter.com/ennovation_conf.

 

 


Allegro Group e лидер при онлайн търговските платформи в Централна и Източна Европа. Групата предоставя сигурни и надеждни платформи за онлайн сделки на пазарите в Полша, Чехия, Русия, Румъния, Словакия, Украйна, Унгария, Сърбия, Беларус и Казахстан. Тя насърчава електронната търговия в Централна и Източна Европа и създава общности на търгуващите в Интернет.

В България Allegro Group е собственик на платформите за електронна търговия: Aukro.bg, Pazaruvaj.com - за сравнение на цени,  HitarPetar.bg - за безплатни обяви. Aukro.bg е най-голямата платформа за електронна търговия в България с над 270 000 регистрирани потребители.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg