EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Леден бар в сърцето на Стокхолм

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Леден бар в сърцето на Стокхолм

mail13:05 | 11.12.2015прегледи 963 коментарикоментари 0


Първият изцяло леден бар в света, който работи целогодишно, е готов да посреща своите гости, пише сп. Premium Lifestyle. Още с прекрачването на прага посетителите се съпровождат до гардероб, където могат да облекат дебело пончо, шапка, шал и ръкавици, а през втора дебела врата навлизат в същинската част на бара. Там могат да прекарат лимитираното време от 40 мин., което е изчислено, така че да не се променя драстично температура на тялото.

Всичко тук, с изключение на напитките, е направено от лед, който е взет от река Торн в северната част на Швеция. Коктейлните маси, креслата, чашите и впечатляващите замразени стенописи успяват да запазят формата си благодарение на постоянната температура от -7оC. А всяко година интериорът се сменя с нов.

Тъй като местата са ограничени само до 60 броя, желаещите трябва да направят предварителна резервация, в чиято такса е включена напитка. Менюто е доста разнообразно, а акцентите са коктейл „Вълча лапа“, в който 100 гр. водка са комбинирани с червена боровинка и лимонов сок и коктейл "Снежинка", направен отново с водка и червена боровинка, кокос, праскова и ананас. Тези, които пожелаят второ питие, ще получат намаление при положение, че използват отново своята ледена чаша.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg