EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Къде се приемат проекти „Енергийна ефективност и зелена икономика“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Къде се приемат проекти „Енергийна ефективност и зелена икономика“

mail17:30 | 18.01.2013прегледи 620 коментарикоментари 0


Приемането и проверката на проектите по процедура BG161PO003-2.3.02 „Енергийна ефективност и зелена икономика” ще се извършва от „Консорциум ТУ-Технологии – Рувекс“ ДЗЗД, избран за Асистент по проекта. Договорът е сключен в края на миналата година след проведена процедура по Закона за обществените поръчки. Проекти ще могат да се подават в 8 офиса на Асистента по проекта – централен в София и регионални в Благоевград, Бургас, Варна, Монтана, Плевен, Пловдив и Русе.
Асистентът по проекта ще осъществява приемането на проектните предложения, извършването на проверка и становище относно съответствие с техническите изисквания за допустимите категории проекти по процедура, проверка на съответствието на проведените процедури за избор на изпълнители съобразно конкретните изисквания на процедурата и изискванията на ПМС № 55/2007, предоставяне на информационни услуги на потенциалните бенефициенти по процедурата; участие в информационни кампании, поддържане и актуализиране на интернет-базирана база данни и на интернет страницата по процедурата.

С цел облекчаване на кандидатстването, оптимизиране на времето за проверка и осигуряване на прозрачност и проследимост на процеса на проверката, Асистентът по проекта е въвел електронна система за регистриране и обработка на постъпващата документация. При регистрирането на проектното предложение, освен регистрационен номер, се генерира и уникален идентификационен цифров код, който позволява по всяко време през интернет да се проследява статуса на проектното предложение в процеса на проверката.
Информация за контактите и адресите на Асистента по проекта е публикувана на интернет страницата на процедурата http://www.beeciff.org и на Управляващия орган http://www.opcompetitiveness.bg.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg