EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

КФН спира търг на Риск Инженеринг

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

КФН спира търг на Риск Инженеринг

mail12:25 | 31.03.2016прегледи 1207 коментарикоментари 0


На свое заседание Комисията за финансов надзор (КФН) реши, че издава временна забрана за публикуване на търгово предложение от „Риск инженеринг” АД за закупуване чрез инвестиционен посредник „Евро-Финанс” АД на акции от капитала на „Заводски строежи - Козлодуй” АД от останалите акционери на дружеството.

Комисията за финансов надзор реши още:

- Разрешава промяна в статута по чл. 37 от КЗ на „Обединен Здравноосигурителен Фонд Доверие Застрахователно Акционерно Дружество" АД от застраховател, който извършва дейност по общите правила за достъп до единния пазар, на застраховател, който ще извършва дейността си по правилата за застрахователите без право на достъп до единния пазар.
 
- Разрешава промяна в статута по чл. 37 от КЗ на „Фи Хелт Застраховане"  АД от застраховател, който извършва дейност по общите правила за достъп до единния пазар, на застраховател, който ще извършва дейността си по правилата за застрахователите без право на достъп до единния пазар.
 
- Уведомява компетентния орган на приемащата държава членка на ЕС - Република Италия за намерението на застрахователния брокер „Адванс Иншурънс Сълюшънс Брокер" АД да извършва дейност по застрахователно посредничество при условията на свободата на предоставяне на услуги на територията на Република Италия.
 
- Разрешава промяна в статута по чл. 37 от КЗ на „Токуда здравно застраховане"  от застраховател, който извършва дейност по общите правила за достъп до единния пазар, на застраховател, който ще извършва дейността си по правилата за застрахователите без право на достъп до единния пазар.
 
- Изпраща уведомление до компетентните органи на Република Гърция и Република Италия относно представена допълнителна информация  и документи във връзка с намерението на ЗАД ДаллБогг: Живот и Здраве" АД да осъществява дейност на територията на посочените държави членки при условията на свободата на предоставяне на услуги.


Тагове: КФН, забрана
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg