EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кръгла маса за БДЖ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кръгла маса за БДЖ

mail13:00 | 09.11.2011прегледи 613 коментарикоментари 0


„Реформите в БДЖ” е темата на кръгла маса, която ще се проведе с представители на някои от най-големите товародатели, както и с представители на спедиторския бранш в Централното управление на „Холдинг БДЖ” ЕАД на ул. „Иван Вазов” № 3, съобщи компанията. Дискусията започва в 13.00 часа в приемната зала на втория етаж.
Участници в кръглата маса са: Владимир Владимиров, председател на Съвета на директорите на „Холдинг БДЖ” ЕАД, Велик Занчев, директор на Дирекция „Финанси и администрация” в „Холдинг БДЖ” ЕАД, Любомир Илиев, директор на Дирекция „Продажба на активи” в „Холдинг БДЖ” ЕАД, Ивайло Иванов, управител на „БДЖ – Товарни превози” ЕООД, Пламен Джуров, управител на „БДЖ – Товарни превози” ЕООД, Георги Минчев, председател на Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика, Марин Михайлов, председател на секция „ЖП транспорт” към Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика, Янко Будаков, търговски директор на „Инса Ойл”, Цветомир Анастасов, търговски директор на „Приста Ойл”
Константин Стаменов, директор „Логистика” в „Стомана Индъстри” АД, Атанас Тонев, изпълнителен директор на „Прайм Спед” АД.
 


Тагове: БДЖ, кръгла маса
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161