EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

КРИБ подкрепи исканията на БХРА

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

КРИБ подкрепи исканията на БХРА

mail17:05 | 28.10.2020прегледи 434 коментарикоментари 0


Конфедерацията на работодателите и индустриалците (КРИБ) подкрепи декларацията на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) от 23 октомври, в която най-голямата туристическа организация настоява за обединение и обсъждане на бъдещи противоепидемични мерки с всички представители на туристичесикя бранш. 

КРИБ настоятелно моли БXPA да бъде включена във всички срещи и други мероприятия на правителството и здравните власти, свързани с противоепидемичните мерки в целия бранш, се казва в писмото.  

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация е колективен член на КРИБ. Тя е най–старата и с утвърдени през годните традиции организация в туризма в България, припомнят от конфедерацията. Обединява хотелиери и ресторантьори с над 3000 търговски обекта, което я прави реално представителна на национално равнище.

Конфедерацията споделя тревогата на БXPA от неравноправното третиране на отделните сегменти в туристическия сектор по отношение на задължителните противоепидемични мерки, свързани с разпространяването на COVID — 19. Тежките поражения върху туристическия бизнес, предизвикани от пандемията и необходимостта хотелите и другите търговски обекти да продължават да работят, осигурявайки ефикасна противозаразна защита на клиентите си, налагат задълбочено обсъждане на предписваните ограничителни мерки с всички представители на бранша, се казва още в писмото на КРИБ. 


Тагове: КРИБ, БХРА
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg