EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Красимир Копчев начело на „Идеал Стандарт – Видима”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Красимир Копчев начело на „Идеал Стандарт – Видима”

mail16:45 | 05.11.2012прегледи 1240 коментарикоментари 0


В края на месец юли 2012г. се проведе общо събрание на акционерите на „Идеал Стандарт – Видима” АД, на което инж. Красимир Копчев бе избран за Председател на Съвета на Директорите и Изпълнителен Директор на компанията. Инж. Красимир Копчев поема поста от своя предшественик инж. Васил Кънев, който е освободен по негова молба, във връзка с пенсионирането му поради навършване на възраст.

Инж. Красимир Копчев има над 34 години стаж в компанията. Той продължава да изпълнява и досегашните си функции на Директор „Завод за производство на санитарна арматура” на компанията – позиция, която заема от 2002 г. Започва работа във „Видима” АД през 1978 г. като последователно е преминал позициите дизайн инженер, ръководител Инструментално производство, производствен директор и технически директор. От 2002 г. е изпълнителен директор на „Идеал Стандарт – Видима” АД (тогава все още само завод за санитарна арматура). Завършил е МЕИ-Варна (днес: ТУ–Варна), с професионална квалификация „машинен инженер”. Притежава допълнителни квалификации в областта на ергономия на производството, поточна организация на производството (DFT и Lean Manufacturing –UT), Six Sigma тренинг със защитена степен Black Belt и др.
В новата си роля инж. Красимир Копчев ще продължи да работи за поддържане на утвърдената позиция на „Идеал Стандарт – Видима” АД между най-добрите в бизнеса с производство и дистрибуция на оборудване и обзавеждане за баня. Сред приоритетите на компанията като производител на санитарна керамика и арматура, представена в България от две търговски марки – Ideal Standard и Vidima, са поддържането и подобряване на нивото на обслужване на клиентите и повишаването на конкурентноспособността. „Превърнахме се в пример за подражание в България, имаме челна позиция и на европейските пазари – ще продължим да затвърждаваме добрата ни репутация”, сподели Красимир Копчев.
На общото събрание са обсъдени и приети няколко промени в състава на борда. Ярослав Дончев, Директор Финанси, Източна Европа и член на Съвета на директорите, е избран за зам.- председател на борда на директорите. Предложени и приети са двама нови членове – Вера Йовева, Директор Supply Chain Източна Европа, и Лазар Лазаров, Директор Търговска организация – клъстър България. Валентин Ганев – директор на „Завод за санитарна керамика” и Милена Богданова, Директор Човешки Ресурси за регион Източна Европа, са другите членове на съвета на директорите.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037