EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Костов:Световната икономика "бумти"

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Костов:Световната икономика "бумти"

mail15:30 | 28.03.2011прегледи 811 коментарикоментари 0


Лидерът на ДСБ Иван Костов говори днес на брифинг за възможността за бъдещо коалиционно управление след предстоящите парламентарни избори между ГЕРБ и БСП.
На самите избори те няма да са в коалиция, тогава ще се разиграе формално съперничество, но след тях е възможна коалиция с БСП, както направи навремето Сакскобургготски, коментира синият лидер. Костов направи кратка оценка на управлението на Бойко Борисов и посочи, че неговата политика дотук е провал - няма реформи, страната е в криза. Той направи и сравнения между социално-икономическата ситуация в България и други страни в Европа и света.
Костов си позволи и популярна напоследък шега по темата: "кризата тръгнала да обикаля света, върнала се в България и си казала - вкъщи си е най-добре". Няма световна криза, сега световната икономика "бумти", но България е в криза, подчерта Костов. ГЕРБ да не се оправдават със световното положение, премиерът Бойко Борисов да показва, че е направил саможертва като е съставил правителство не ми импонира, това не е език на политик, отбеляза синият лидер.
Господин Борисов започна да се договаря с всички, за да си изкара мандата - няма ги яростните атаки срещу него, те са секнали като с нож, а самият премиер е забравил предизборната си програма, което напомня за залеза на Сакскобургготски, каза още Иван Костов.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg