EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Контрапротестиращи, назначени в комисии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Контрапротестиращи, назначени в комисии

mail13:45 | 26.11.2013прегледи 805 коментарикоментари 0


Нина Гергова, известна като лице на контрапротеста, заедно с друго известно лице Стилиян Иванов, са назначени в работна група по изработване на проект за изменение и допълнение на Закона за паметниците на културата. Документът, с който noresharski.com разполага, носи подписа на министър Стоянович и е с дата 30 октомври 2013г. В работната група, която се състои предимно от експерти, Нина Гергова е включена в качеството си на представител на „Коалиция на протеста“ и представител на Гражданска инициатива за нов обществен договор. Връзката с темата за паметниците на културата остава загадка.
Другият участник в контрапротестите, Стилиян Иванов, представлява отново иницитивата за нов обществен договор, но заедно с нея и Фондация за подпомагане жертвите от престъпления и борба с корупцията. Връзката с паметниците на културата отново не е ясна.
По информация на сайта участие в работни групи не се заплаща, но се покриват командировъчни и други разходи, както и могат да бъдат задавани задания на участниците с цел подпомагане на работата на групата. Председател на комисията е заместник-министър Велислава Кръстева, дългогодишен ПР на ДПС.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg