EUR 1.9558
USD 1.7999
CHF 1.9913
GBP 2.2782
CNY 2.4937
you tube
mobile version

Конкурс за най-добри програмисти & хакери

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Конкурс за най-добри програмисти & хакери

mail14:30 | 12.05.2015прегледи 1331 коментарикоментари 0


На 30 и 31 май 2015 г. ще се проведе третото издание на най-престижния конкурс за програмиране BattleHack, организиран от едни от най-големите компании за онлайн разплащания – PayPal и Braintree.
Тази година домакин на състезанието е Атина, която си поставя за цел да стане столица на иновациите и технологичното майсторство. Организаторите дават възможност на програмисти, хакери и IT специалисти от региона да покажат способностите си, да споделят идеите си и да се борят за 100 000 долара.
Победителите от BattleHack Атина ще се класират за световните финали на BattleHack в Калифорния, където на 14 и 15 ноември 2015 г. ще се състезават за голямата парична награда, XBOX One 500 GB, ADAFRUIT ARDX V1.3 KIT и световна слава.
Целта на състезанието е в рамките на два дни да се създаде апликация, която да бъде обществено полезна и да интегрира PayPal API или Braintree SDK.
За да дадат най-доброто от себе си, участниците в BattleHack ще имат на разположение всякакви удобства – от гурме храна до масажи.
Всяка апликация, създадена по време на състезанието ще бъде оценявана на база качеството на кода и интеграцията на API, а не на това дали е добра като бизнес идея.
Съдиите, които ще имат нелеката задача да подберат най-талантливите програмисти от региона са професионалисти от областта като John Lunn, старши директор в PayPal/Braintree_Dev, George Psistarkis, създател на платформите Blendo and Apirise и George Kasselakis, партньор във фонда за рискови инвестиции Openfund.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg