EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Команден център на H&P в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Команден център на H&P в София

mail12:50 | 19.04.2012прегледи 1064 коментарикоментари 0


Президентът Росен Плевнелиев откри Команден център на Хюлет-Пакард за наблюдение и управление на критични технологични процеси. Центърът е втори по рода си в света, който компанията създава, и е уникален както заради върховите технологии внедрени в него, така и заради факта, че висококвалифицирани български специалисти ще управляват протичането на технологични процеси, критични за работата на глобални предприятия във финансовата сфера, индустрията и телекомуникациите. Центърът е с капацитет от 150 работни места. Центърът е съоръжение, което гарантира по-добро вземане на решения при управлението на критичните технологични процеси на клиентите на компанията. Центърът е оборудван с най-съвременни хардуерни и софтуерни технологии, за да анализира и обобщава данни и да обменя информация в реално време с останалите центрове на Хюлет-Пакард в света. Той също така осигурява по-добро наблюдение на Хюлет-Пакард върху ИТ средите на клиентите и дава възможност за проактивно разрешаване на възникнали проблеми.
В рамките на Командния център данните се управляват с помощта на най-съвременни цифрови дисплеи, видео стени и прожекционни системи. В тях е внедрен HP “Photon Engine” специален софтуер, който позволява изображенията от всички проектори да се съчетаят в един цял екран. Главният дисплей се контролира основно от сензорен контролен панел или от системно-разрешен сензорен смарт телефон.
Авангардни системи за видеоконферентна връзка улесняват взаимодействията с клиенти от цял свят. Специално проектирана за целта зона за дискусии разполага с цяла стена, която онагледява данните, които са от жизненоважно значение за управлението на критични технологични процеси.Глобалният център за отдалечени услуги в България е един от шестте хъба на Хюлет-Пакард, които предоставят на корпоративните клиенти в цял свят пълното портфолио от услуги на компанията в областите на софтуерните приложения, ИТ инфраструктурата и услугите свързани с бизнес процеси.

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg