EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кой спи на водно легло?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кой спи на водно легло?

mail13:50 | 05.05.2011прегледи 1436 коментарикоментари 0


Актуалната мода в обзавеждането ще покажат участници в новото изложение за мебели и вътрешен дизайн „InterHomeDesign“, организирано от Международен панаир Пловдив. Неговото първо издание ще се състои от 11 до 14 май 2011 година. Въпреки кризата в мебелната индустрия, ще се представят фирми и експонати от Австрия, България, Гърция и Турция. Те ще демонстрират обзавеждане за дома, офиса, градината и балкона, дамаски, интериорен текстил, украса и аксесоари, декоративни изделия от бетон и керамика, уникални арт мебели, текстилни подови настилки, витражи и мозайки, електроматериали и компоненти, ковано желязо, паркети, водни спални системи.
Как леглото може да лекува заболявания на двигателно-опорния апарат, стомашно-чревния тракт, нервната система – това ще видят посетителите в експозицията на българската фирма „Аквамед лукс“, която е представител на австрийската компания „Якоб Васербетен“. Водните матраци се произвеждат индивидуално за всеки клиент след електронно измерване, могат да се настройват според желаната твърдост, динамика и температура на водата. На изложението искаме да привлечем вниманието към темата за здравословния сън, който е от изключително значение за доброто физическо и психическо състояние на човека, казва мениджърът на фирмата Павлин Павлов. Около 40% от хората в Западна Европа и САЩ спят на водно легло, добавя той.
Новост за българския пазар е ламинираният паркет Kaindl. Колекция 2011 съчетава естествената красота на масивното дърво със съвременните интериорни тенденции, а при допир дори експерт би се затруднил да направи разлика с естественото дърво, твърдят от фирма „Алекс и Ко“, която е представител на „Кайндл Флооринг“, Австрия.
Освен с новостите в обзавеждането, посетителите специалисти ще могат да се запознаят и с последното поколение технологии и техника. Машини за дървообработващата и мебелната промишленост ще покаже „Мира – Иван Николов“, представител на австрийската фирма „Холцман“.
Международното изложение „InterHomeDesign“ отговоря на модерните изисквания на потребителите за комплексно аранжиране на пространството в дома и офиса. Бизнес посетителите и широката публика могат да намерят на едно място всичко, свързано със съвременните идеи във вътрешната архитектура, обзавеждането и поддръжката.
По същото време в панаира се организира и Национално изложение на стоки и услуги на специализираните предприятия на хората с увреждания, които показват текстил, трикотаж, конфекция, работно облекло, обувки, инсталационни материали.
По този начин се получава панорама на модата за човека и дома като част от новата концепция на Международен панаир Пловдив да се групират прояви с общи маркетингови интереси на представените браншове. Тя доведе до рекорден брой посетители на пролетните изложения „Природа, Лов, Риболов“, „Цветна пролет“, Италиански фестивал на красотата и прическата, Празници на домашните любимци и Биенале на креативността, които се проведоха в дните от 30 март до 3 април. Над 27 500 души разгледаха експозициите на фирмите участници, а ангажираните изложбени площи бяха с 42% повече в сравнение с миналата година.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg