EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кои са най-успешните ИТ мениджъри за 2019

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кои са най-успешните ИТ мениджъри за 2019

mail13:15 | 06.12.2019прегледи 596 коментарикоментари 0


Конкурсът “ИТ мениджър на годината” се проведе за дванадесети пореден път, организиран е от ICT Media и Клубa на ИТ мениджърите в България. Неговата цел е да съдейства за издигане позицията и авторитета на ИТ мениджърите в ръководството на фирмите и институциите в България, както и да се стимулира ефективното използване на информационните технологии.

По традиция наградите бяха раздадени в три категории – “Ефективност”, “Иновации”, “Мениджмънт”.

С приз в категория “Ефективност” е отличен Петър Пелов, ИТ Мениджър в Солитрон България. Негови подгласници са Цветан Григоров, ИТ мениджър, Тексим Банк, Димитър Цолов, ИТ директор, ЕОС Матрикс ЕООД, и Андрей Пейчиновски, IT Project Manager, Нобел Фарма.


В категория “Иновации” победител е Младен Георгиев, ръководител отдел "Управление на услуги и процеси" към Дикреция "ИКТ" към Национален Осигурителен Институт в периода август 2018 г. до юли 2019 г. Негови подгласници са Кирил Кирилов, главен информационен директор на Алианц България Холдинг, Красимир Веселинов, ИТ Мениджър и Ивайло Кенов, главен технически директор на SoftUni.


Победител в категория “Мениджмънт” е Емил Джиновски, Регионален Ръководител ИТ, GfK Bulgaria. Негови подгласници са Пепа Колева, директор ИТ, Уникредит, и Милен Михайлов, ИТ мениджър, Софарма трейдинг АД.

Младен Георгиев, ръководител отдел "Управление на услуги и процеси" към Дикреция "ИКТ" към НОИ в периода август 2018 г. до юли 2019 г., бе отличен и с традиционната специална награда, учредена в памет на Явор Димитров, един от основателите на Клуба на ИТ мениджърите и член на УС на Клуба. Наградата бе връчена от Юрий Генов, изпълнителен директор на Клуба на ИТ мениджърите в България.

 

 За осми път Клубът на ИТ мениджърите в България раздаде стипендии “CLUB CIO” на ученици с постижения в областта на точните науки и потенциал в сферата на информационните технологии. Стипендиите, всяка от които е на стойност 1200 лв., целят да насърчат изявени млади хора към професионална ориентация в областта на приложението на ИТ за целите на бизнеса, предвид все по-дълбокото проникване на информационните технологии в компаниите от всички сектори. Тази година Клубът на ИТ мениджърите в България награди 9 младежи: седем от стипендиите се финансират от Клуба на ИТ мениджърите в България, а другите две стипендии се предоставиха с подкрепата на Novartis, които направиха възможно още двама ученика да получат признание.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4146