EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Кои автомобили идват през 2014?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кои автомобили идват през 2014?

mail07:30 | 06.01.2014прегледи 6448 коментарикоментари 0


В края на 2013 г. освен че правим равносметка на случилото се през последните 365 дни, е време да се замислим и за бъдещето. Така че броени часове преди настъпването на 2014 г. накратко ще ви разкажем какво предстои да видим през следващата. Очертава се доста силна автомобилна година, като премиерите започват да валят още от януари, когато врати отваря салонът в Детройт.

Сред тях е и новата С-класа, която е вдъхновена от S-класата, наречена от шефа на Mercedes-Benz “най-добрия автомобил в света“.
Новото поколение на оригинала е във фокуса на представянето на MINI на North American International Auto Show (NAIAS) 2014 в Детройт.
На същото изложение ще дефилира и Infiniti Q50 Eau Rouge, кръстена на знаменития завой. Концепцията е динамична визия на Q50 и ще бъде показана за първи път на пресконференция на Infiniti, планирана за 12 януари 2014 г.
На 6 март врати отваря най-значимото шоу в автомобилния календар – салонът в Женева. Там ще представят Porsche 911 Tagra.
Нужно ли е да ви припомняме, че Lamborghini вече пусна официална информация и илюстрации на Huracan LP 610-4, наследник на Gallardo? Той също ще разпише присъствие на Женевското шоу.
През 2014 г. ще видим и сериен Audi R8 e-tron в лимитирана серия, способен да измине 400 км с едно зареждане.
На родния си автомобилен подиум швейцарските тунери Rinspeed този път ще се отсрамят с концепция, посветена на автономнотото шофиране в лицето на XchangE.
Новият супермодерен прототип Volvo XC Coupe ще бъде показан на живо за първи път по време на Автомобилното изложение в Детройт на 13 януари. Пет дни по-рано подробна инфрмация за концепта ще бъде разпространена в медийното пространство от Томас Ингенлат.
Тази година идват и новата Kuga, както и и по-малкият EcoSport, очакван в края на 2014 г.
На 17 април 2014 г. се навършват 50 години от представянето на оригиналния Mustang. Поради това новият модел ще чества събитието със специално лого на арматурното табло с надпис Mustang – Since 1964. Производството остава в САЩ и завода във Флат Рок.

Обичаният от милиони жени по света компактен модел на Renault - Twingo, става на 20 години. Така че, дами, очаквайте третата генерация на салона в Женева.
Новото издание на Lexus CT 200h бе представено на Единадесетото международно автомобилно изложение в Гуангджоу, Китай. Очакваме го на европейския пазар през първото тримесечие на 2014 година.
Особено силен автомобилен сезон се очертава лятото и най-вече месец юли. Още през тази година Jaguar започна работа по F-Type Coupe RS и RS GT. Двете версии ще се появат след втората половина на 2014 г.
Друга любопитна новост е, че Seat обяви пускането на Leon ST-X-perience през лятото на 2014 г. Той ще е ориентиран за черни и пресечени местности, ще включва пластмасови предпазни брони и ще предлага увеличен клиренс и по-висока позиция на седене.
Новият, пети по ред Espace ще бъде представен на салона в Париж през октомври 2014 г. Той доста ще прилича на показаната във Франкфурт концепция Initiale. Френските сайтове вече започнаха да ни обстрелват с подробности относно серийния модел, който ще бъде произведен на фирмената платформа CMF (съкр. от Common Module Family), обща за Renault и Nissan. Ще сглобяват модела в завода в Дуе, Франция, наред с бъдещите Scеnic и Laguna IV.
Mercedes S63 AMG Coupe също е сред дългоочакваните дебюти на 2014 г.
През юли премиерите буквално ще валят. Тогава очакваме Audi TT MQB, Audi Q7, Peugeot 308 R, а през септември - Ford Mondeo, Hyundai i20. През ноември - Mazda MX5, а през декември - BMW X6.
Новият Nissan X-Trail дебютира във Франкфурт, световните му продажби започват през юли 2014 г.
2014 се очертава силна и за компактните модели. Тогава се подновяват Opel Corsa, Toyota Aygo/Citroen C1/Peugeot 107, Honda Jazz. Ще започнат и продажбите на Subaru WRX, Seat Leon Cupra S, Porsche Cayman R, Honda Civic Tourer, LR Freelander и др.

Източник:Агенция Speed-Press

 

 


 


Тагове: коли, пазар, 2014
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg