EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кауфланд: Награда от Камарата на строителите

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кауфланд: Награда от Камарата на строителите

mail13:35 | 07.11.2017прегледи 9694 коментарикоментари 0


Новооткритият четвърти филиал на Kaufland България във Варна спечели награда в категория „Административни, офис, промишлени и търговски сгради“ в конкурса „Златен отвес“, организиран от варненското областно представителство на Камарата на строителите в България. Наградите се провеждат за шестнадесета година и имат за цел да отличат най-добрите проекти в областта на строителството и реконструкцията.  

Най-новият хипермаркет е първият у нас, изграден по изцяло нова концепция, която цели да улесни пазаруването и да приложи редица иновативни за страната технологии и системи.

Разположен на 3 815 м2 търговска площ, хипермаркетът разполага с 249 паркоместа. Фасадното решение е от най-висок енергиен клас, а озеленяването около филиала достига 30%. В него е внедрена система за комбинирано отопление и охлаждане, модерна енергийноефективна хладилна инсталация, както и изцяло енергийноефективно осветление. Всички технологии и решения имат за цел да намалят въглеродния отпечатък на обекта до минимум.

Освен редицата инженерни решения, които са новаторски за България, новият хипермаркет във Варна прилага и изцяло нова концепция за вътрешната подредба, нововъведения в дизайна и новаторски функционални решения. За бърз и лесен достъп за клиентите, регалите са с намалена височина. Артикулите са обозначени със специални знаци, а всяка стокова група е с различен цвят и икона. Новият хипермаркет улеснява и хората с динамично ежедневие със своите пекарна и витрина „To go”.


Тагове: Кауфланд, Варна
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg