EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Кандидатури за „Ръководител на полети“ он лайн

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кандидатури за „Ръководител на полети“ он лайн

mail16:45 | 04.10.2012прегледи 542 коментарикоментари 0


ДП „Ръководство въздушно движение” започва да набира онлайн кандидати за длъжността „Ръководител на полети“. От 8 октомври 2012 г. всички лица, които желаят и отговарят на изискванията за заемане на тази длъжност, ще имат възможността да представят своята кандидатура на сайта за електронно кандидатстване www.atcos.bg. Интернет страницата е изградена специално за целите на кампанията за подбор на ръководител полети и ще обслужва цялостния процес на избор. След регистрация и попълване на формуляр за кандидатстване, всеки потребител ще може да се информира за статуса на своята кандидатура, както и за предстоящите етапи след получаване на одобрение на етап „Подбор по документи“.
В периода 8 октомври – 15 октомври 2012 г. документи ще бъдат приемани, както в деловодствата на ДП РВД в градовете София, Варна, Бургас, Пловдив и Горна Оряховица, така и онлайн на адрес www.atcos.bg. След 15 октомври 2012 г. процесът по кандидатстване ще се осъществява единствено онлайн.

С функционирането на сайта процесът по кандидатстване е изключително улеснен за участниците. По-малко от 10 минути ще са необходими на регистрирал се в сайта потребител за попълване на формуляра за кандидатстване, а след получаването на личен входящ номер от системата, ще може да следи статуса, както и етапа от подбора.
Всеки кандидат е необходимо да отговаря на определени задължителни изисквания, част от които са лицето да е със завършено висше образование с минимална образователно-квалификационна степен „бакалавър" и да е на възраст не повече от 30 години към датата на подаване на документите за участие. Важно условие е и участникът да не е отпадал на етап „Тест FEAST“ през последните 24 месеца, както и на етапи „Практически упражнения на тренажор” и „Интервю”. Повече информация за всички изисквания, ред на кандидатстване и етапи на подбора, можете да откриете в www.atcos.bg.
Подробни насоки за кандидатстване и впечатления за професията ще получат кандидатите, посетили традиционните „Дни на отворени врати“ в ДП РВД, които ще се проведат на 17 октомври (сряда) и 18 октомври (четвъртък) от 10:00 ч. За записване за участие в мероприятието е необходимо изпращане на трите имена на участника, телефон за обратна връзка и посочване на датата, на която желае да присъства на e-mail: yordanka.petrova@bulatsa.com. Местата са ограничени. Заявки за участие се приемат до 16 октомври. Получените след тази дата няма да се разглеждат

 


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4158