EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво ще видим и чуем в „България – дестинация за кариера“

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво ще видим и чуем в „България – дестинация за кариера“

mail11:39 | 02.09.2015прегледи 1227 коментарикоментари 0


За осма поредна година ще бъде организиран най-големият кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина, които искат да се реализират обратно в страната – „Кариера в България. Защо не?“.
Извън изложбената част с над 70 топ работодатели, организаторите са подготвили специална семинарна програма на тема „България – дестинация за кариера“. Целта е да създаде платформа за споделяне на опит, контакти и идеи и да покаже добрите примери, които да служат за информация и вдъхновение на участниците.
Семинарната програма започва с панелна дискусия на тема „Български бизнес на световно ниво“, където Васил Терзиев, съосновател на Телерик и Петър Митев, съосновател на Хаос груп ще разкажат за достигането на глобален успех, стартирайки в България. Във втория панел „Защо един чужденец избра дестинация България? ще се срещнете с трима чужденци, избрали България за своя кариера и живот с Хана Читбайова (Уникредит Булбанк), Томас Кренбауер (Девин) и Ноах Мааян (Mall Sofia).
Tретата част от семинарната програма ще представи кратки мотивационни презентации на тема „Дестинации с потенциал за развитие“. Лектори ще бъдат Иван Михайлов (Visteon Electronics), Кристиян Кръстев (Флайнг Карго), Елица Петкова (Аглика) и Искрен Кръстев (GEM). Специално за участниците на форума бизнес консултанта Петър Иванов ще изнесе работилница на тема „Тайните на успешното управление на виртуални екипи“.
Четвъртата доза мотивационни презентации е на тема „Дестинация за другите професии или какво да правиш в България, ако не си ИТ специалист?“, където ще чуем повече за проектите, научените уроци и успехи на Саша Безуханова (MoveBG), поетесата Благовеста Пугьова („Подарете книга“), експертите по връзки с обществеността Мария Гергова и Мила Кръстева (United Partners) и музиканта Михайл Йосифов.
Последният панел е за предприемчивите в панела „Предприемач в България. Защо не?“. Модератор на дискусията ще бъде Ивайло Христов, а за своя опит ще разкажат Свилен Рангелов (Dronamics), Иван Александров (Ebag.bg), Нели Парчик (Ребел Сиум), Кристиян Михайлов (MyTeletouch) и ангел инвеститора д-р Славейков Джамбазов.
Събитието ще включва изложбена част с над 70 топ работодатели, които ще представят дейността си, както и възможностите за реализация. Гостите на форума ще могат да се възползват от лични кариерни консултации от специалисти по човешки ресурси и да присъстват на специализирани фирмени презентации, както и да научат за възможностите за кариера в европейските институции.
Форумът за четвърта поредна година е под патронажа на Президента на Р България Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина. Той ще се проведе на 10 септември 2015г. в Интер Експо Център – София. „Кариера в България. Защо не?“ се организира със златното спонсорство на Каменица и безценната подкрепата на спонсорите - AIG, HP и Telus, Регистрацията е отворена и безплатна на www.karieravbulgaria.com

 


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1075