EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво ново на изложението СИХРЕ 2012

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво ново на изложението СИХРЕ 2012

mail10:00 | 18.10.2012прегледи 2042 коментарикоментари 0


От 7 до 10 ноември 2012 г. специализираната изложба за хотелиерско и ресторантьорско оборудване СИХРЕ, обединявайки се с форумите на хранителната индустрия ще стимулира модерния бизнес. Шестте зали на Интер Експо Център ще представят идеи и възможности  от двете индустрии, важни за всяка страна, която цени традициите, но е отворена и към новостите, определящи стандарта и качеството на живот.  Паралелното провеждане на 12-ото издание на СИХРЕ и изложбите за храни и напитки тази есен ще засили ефекта както за деловите участници, така и за потребителите на продукти и услуги в двата сектора. СИХРЕ провокира интереса на специалистите в хотелското и ресторантьорско оборудване представяйки софтуер, благодарение на който клиента има възможност сам да направи своята поръчка с помощта на IPad и приложението Rk-Order. Начинът за преглед на менюто и въвеждане на поръчката е лесен и не би могъл да затрудни гостите на ресторанта.
Професионално високотехнично кухненско оборудване гарантиращо мощност, надеждност и елегантност ще покажат уредите на марката MODULAR, демонстрирайки новата серия EMOTION.
Мебели за обзавеждане на хотели, ресторанти, кафе-сладкарници, летни градини, тераси, диско клубове, конферентни зали, басейни, СПА центрове, домове и офиси, внос от водещи производители в Италия, Турция, Гърция и Далечния Изток – 12-ото издание на СИХРЕ ще бъде полезно и на най-претенциозните интериорни дизайнери. Модерни и следващи тенденциите в обзавеждането материали от дърво, поликарбон, синтетичен ратан и алуминий ще покажат комбинация от високо качество и достъпни цени.
На СИХРЕ ще бъде демонстриран и пълния спектър от съдове за хранене и сервиране за басейн, кетъринг, открит бюфет или хотел. Нечупливи меламинови съдове за хранене и гастронорми , чието основно предимство спрямо тези от стъкло, керамика и порцелан ги прави подходящи са за сервиране, както на горещи, така и на студени храни и напитки, запазвайки температурата им. Един от акцентите ще е и церемонията по награждаването на победителите в Националния конкурс „Една идея, един проект, живот за всички“. Организиран от Министерството на земеделието и храните, в него ще бъде наградена най-добрата проектна идея по Програмата за развитие на селските райони. В конкурса, който е под патронажа на министър Мирослав Найденов се състезават проекти на земеделски производители,предприемачи и местни инициативни групи. Специализиран форум с традиции СИХРЕ ще събере най-атрактивното с света на хотелския и ресторантьорски бизнес, като провокира генериране на по-висок комфорт и ниво на обслужване.

EconomyNews.bg е медиен партньор на Интер Експо Център.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg