EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво ново на Булконтрола, Бултерм, Вода София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво ново на Булконтрола, Бултерм, Вода София

mail13:50 | 28.03.2011прегледи 1208 коментарикоментари 0


Юбилейното 40-то издание на БУЛКОНТРОЛА ще представи поредица нововъведения в контролно-измервателната апаратура, лабораторна техника и оборудване, прибори и принадлежности за прецизно измерване в индустриални среди и за опазване на околната среда.
Сред експонатите са нов газ анализатор за горивни системи с цветен графичен дисплей, модерни термовизионни камери за качествен термографски анализ за дефектна топлоизолация, термомостове, строителни недостатъци или за енергийно обследване на сгради, ново поколение дата логери за мониторинг на температура, влага и абсолютно налягане при транспорт и съхранение на бързоразвалящи се продукти в жилищни, работни и складови помещения и др.
Във фокуса на БУЛТЕРМ са отоплението, климатизацията, газификацията, електротехниката. Авторитетни компании предлагат модерна техника, технологии и икономични решения за мениджмънт на електро- и топлопотреблението в стопанския или гражданския сектор.
Представени са най-новото седмо поколение контролери за централно отопление, гарантиращи удобство при системите за отопление, охлаждане и битова гореща вода и иновативна система за дистанционно управление на отоплението в цялото жилище от едно място. Интерес заслужава предлаганият от началото на тази година нов компактен ултразвуков топломер, специално разработен за отоплителни и охладителни инсталации в локални енергийни системи. Климатична система, разработена по авангардна технология, освен надеждност дава и до 30% икономия на енергия в сравнение с традиционните системи.
Изложбата ВОДА СОФИЯ, която Агенция Булгарреклама за пета поредна година организира в партньорство с WASSER BERLIN и БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО ВОДИТЕ, тази година се радва на изключителен интерес. Традиционни и нови участници в изложението ще демонстрират модерни решения за изграждането на съвременна В и К мрежа, добри хидротехнически проекти и по-висока ефективност на водното стопанство. Посетителите ще научат повече за нови поколения техника и технологии за вододобив, за пречистване на питейни и отпадни води, за новостите при изграждането на сградни и площадкови канализационни системи, модерното оборудване и уреди за измерване, регулиране и анализи във водния сектор.
През първия и втория ден (13 и 14 април) ще се проведе четвъртата международна конференция БУЛАКВА 2011, посветена на “РАЗВИТИЕТО НА ВОДНИЯ СЕКТОР – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ВЪЗМОЖНОСТИ”. Организатор е Българската асоциация по водите със съдействието на Агенция Булгарреклама, Wasser Berlin, Университета по архитектура, строителство и геодезия и Съюза на В и К операторите в България.
Тематични направления на конференцията са: правната уредба на ВиК сектора; управлението на водната инфраструктура, финансирането и усвояването на европейските фондове във В и К сектора; използването на съвременни технологии, конструкции, оборудване и материали; климатичните промени и водните ресурси, управление на речните басейни; обучение и квалификация на В и К оператори и на млади професионалисти в сектора.
Демонстрации, делови срещи и дискусии по време на изложбите ще стимулират бизнеса на хората с професионален интерес във важните за стопанството на страната ни сфери.
За повече информация: www.bulcontrola.com и www.watersofia.com

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg