EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво ново в промоционалните програми

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво ново в промоционалните програми

mail10:15 | 09.11.2012прегледи 414 коментарикоментари 0


Правителството направи промени в Наредбата за условията и реда за избор, изпълнение и контрол на промоционални програми за земеделски и хранителни продукти. С тях се създава процедура за избор на оценяваща организация, която да измерва резултатите от действията на промоционалната програма.
Извършването на оценките от действията ще се възлагат на външна независима организация с експертен опит в дадената област, избрана в съответствие с разпоредбите, приложими в съответната държава-членка на Европейския съюз. Процедурата за избор на оценяваща организация ще се осъществява чрез конкурс от предлагащата организация по програмата. Кандидатите трябва да притежават технически и финансов капацитет и експертен опит при реализиране на дейностите по оценяване. Предлагащата организация предоставя в МЗХ цялата документация от конкурсната процедура за избор на оценяваща организация, след което министърът на земеделието и храните, по предложение на Постоянната консултативна комисия за избор на промоционални програми, одобрява или отхвърля избраната организация.
Проектопостановлението беше публикувано за публично обсъждане в интернет страницата на Министерството на земеделието и храните и в портала за обществени консултации www.strategy.bg./Пресцентър Министерски съвет
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg