EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какво е “Techne Summit”?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какво е “Techne Summit”?

mail06:55 | 09.04.2019прегледи 937 коментарикоментари 0


* платена публикация

“Тechne Summit” *е двудневно преживяване, което събира инвеститори, предприемачи и иноватори от средиземноморската предприемаческа екосистема. То включва огромни дискусии във връзка с това как талантът може да използва технологиите, за да бъдат решени глобални предизвикателства и да се постигне устойчиво развитие.

Уникална черта на „Techne Summit” е, че бъдещето се решава от самото сърце на историческите средиземноморски градове, които оформят световната история и култура още от Античността. Заради това миналогодишното издание в Александрия събра заедно 6000 посетители, 130 говорители, 80 инвеститори, 230 startup бизнеси и повече от 66 партньори от 25 държави.

Тазгодишното издание в Дубровник ще се проведе на 3 и 4 май в хотел „Dubrovnik Palace”.

Повече от 20 говорители от целия свят ще превземат сцената, за да говорят за трендовете, да развенчават много митове и да споделят вдъхновяващи истории. Под шапката на основната тема „Технологии. Иновации. Таланкт“ ние ще засегнем теми като „Бъдещето на парите“, „Как да създадем блокчейн, за да строим умни градове“ и „Следващият еднорог ще дойде ли от Европейския съюз?“.

Присъедини се към революцията на “Techne”, като осигуриш мястото си оттук.

Ексклузивно за тазгодишното издание е лансирането на първата средиземноморска мрежа за инвестиции „Mediterranean Business Angel Investment Network“.Тази година “Techne Summit”, Дубровник ще лансира платформата на тази мрежа, която ще бъде първата организация от такъв тип.

Основана от Алекс Ейнджълс и подкрепена от Endeavor Egypt & Greece, “Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit” (GIZ) on behalf of the German Government,  HIVOS Impact  Investment, African Business Angel Network (ABAN), and COIN (MCIT), MBAN ще обедини Business Angel Networks, групи и фондове, както и индивидуални инвеститори от региона.

MBAN се стреми да разшири обхвата си и да подкрепи инвеститори и startup бизнеси, както и да премахне търговските прегради между средиземноморските страни – и тези от Европейския съюз, и от Близкия Изток и Северна Африка.

Стани част от дискусията и се присъедини към кръглата маса на MBAN: dina.ashraf@alexandriaangels.com.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg