EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Какви изложения предстоят в ИЕЦ?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Какви изложения предстоят в ИЕЦ?

mail10:28 | 18.01.2024прегледи 578 коментарикоментари 0


Наситено с бизнес изложения ще е първото полугодие на 2024 г., съобщи "Интер експо център". Годината започна с международни форуми за хорека и ритейл сектора, виното, спиртните напитки и крафт алкохол, мебелния бранш и бизнес екосистемата в туристическия сектор.

Специализираните изложения са предпочитани от бизнеса заради комплексните си качества, посочват от експо центъра. "Чрез тях едновременно се проследяват тенденциите, откриват се най-новите продукти и услуги, затвърждават се и се изграждат нови партньорства. Публиките са тясно таргетирани. Това гарантира на изложителите и посетителите максимален ефект от присъствието", допълват от изложбения център.

Първите изложения са СИХРЕ, #RetailShow и Wine&Spirits Show - от 13 до 16 февруари. СИХРЕ ангажира вниманието на хорека сектора. Изложението ще събере мениджъри, собственици и представители на ресторанти, барове, кетъринг компании, пицарии, хотели, вериги за бързо хранене, супермаркети и др. В рамките на СИХРЕ отново ще се проведе форумът за висша кулинария GastronomiX. #RetailShow обединява производители, дистрибутори и доставчици на оборудване и услуги в сферата на ритейла. Акцент са тенденциите и развитието в технологиите за търговия на дребно. А изложение Wine&Spirits Show за първи път се провежда заедно със СИХРЕ. На ресторантьори, хотелиери, собственици и управители на барове и магазини ще бъдат представени винени предложения от различни части на света, спиртни напитки, крафт алкохол и др.

Юбилейното 40-о издание на "Ваканция и спа експо" започва на 13 март в София.

Мебелите и интериорният дизайн

В сферата на мебелите, интериорния текстил и модерните решения в интериорния дизайн се очаква изложението "Експомебел" - от 13 до 16 март, организирано от "Интер експо център" и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Изложениете ще събере компании от България и чужбина, предлагащи обзавеждане за дома, офиса и хотела, подматрачни рамки, интериорен текстил и др.

Строителство, машини и енергийна ефективност през април

Строителният сектор, едрогабаритната техника и енергийната ефективност ще са акцент от 3 до 6 април на изложение Архитектурно-строителна седмица, АТЕСТ Eкспо и Green Energy. "Над 14 400 души посетиха трите формата през миналата година", казват организаторите. Сега от 3 до 6 април Архитектурно-строителна седмица ще обедини за 24-и път професионалистите от сектори "Довършителни дейности", "Врати, прозорци и фасади", "Дървени конструкции", "Строителнo оборудване и механизация", "Вертикално планиране и ландшафт", "Индустриално строителство" и др. Второто издание на Green Energy отново поставя на дневен ред възобновяемата енергия, зелените иновации, рециклирането и други теми, свързани със зеленото бъдеще на планетата.

АТЕСТ Експо, организирано от Асоциацията на търговците на едра строителна техника, съвместно с "Интер Експо Център", ще предложи водещите тенденции в сегмента на едрата строителна и транспортната техника.   

Юбилеят

Юбилейно 20-о издание отбелязва "Техномебел". Българското изложение на мебелната и дървообработващата промишленост ще се състои от 23 до 26 април. Форматът се провежда на всеки две години с общите усилия на "Интер експо център" и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост. Изложението спира вниманието върху дървообработващите машини, технологиите и материалите за производство и тапициране на мебели, бояджийска техника, обков, механизми, детайли и др.

Новостите в медицинския, денталния и дерматологичния сектор

От 29 до 31 май изложение "Булмедика/Булдентал/Дерма & Естетика" ще привлече вниманието на специалистите и компаниите, опериращи в медицинския, денталния и дерматологичния сектор. В рамките на три дни изложението ще превърне София в притегателна точка както за производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи, така и за професионалистите, специализирани в различните области. 

Възможности за запознаване с иновациите, откриване на бъдещите тенденции, намиране на нови бизнес партньори, разширяване на пазара, усъвършенстване, срещи с иноватори - това е екосистемата на всяко от изложенията, които организираме, отбелязват от "Интер експо център". 


Тагове: ИЕЦ, изложения
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg