EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Как ще насърчаваме вътрешния туризъм?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как ще насърчаваме вътрешния туризъм?

mail11:05 | 03.04.2019прегледи 534 коментарикоментари 0


Министерството на туризма е отправило покана към бизнеса да участва в кампания за насърчаване на вътрешния туризъм, съобщава пресцентърът на ведомството.
Насърчаването на вътрешния туризъм приоритет за 2019 г., още през февруари министерството обяви, че ще работи за него чрез инициативата "Естествено в България". За да стимулира българите да преоткрият възможностите за почивка в България, в тазгодишната национална кампания "Неочаквана ваканция" ведомството кани представителите на туристическия бизнес да се включат в съвместната инициатива, насърчавайки пътуванията в страната.
Идеята е при заплащане на две нощувки у нас туристите да получават трета безплатно, предоставена от съответното място за настаняване. Целта е да се удължат активният зимен и летен сезон, както и да се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до две нощувки, поясняват от Министерството на туризма.
Всеки хотелиер, присъединил се към идеята, става партньор на националната кампания. Тя ще бъде широко популяризирана в български медии и ще е с продължителност от два месеца - април и май.
Мениджърите и собствениците на места за настаняване в България, които желаят да са партньори на "Неочаквана ваканция", трябва предварително да направят безплатна регистрация на специално разработения сайт https://www.neochakvanavakancia.bg/ и да създадат свой собствен профил.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg