EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Как се променя стоматологичният кабинет?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как се променя стоматологичният кабинет?

mail07:10 | 13.10.2016прегледи 1593 коментарикоментари 0


Световни иновации, които правят зъболечението по-естетично и по-ефективно, ще бъдат показани на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2016“. Тя ще се проведе от 19 до 22 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на фирми от 14 държави.

Микрохирургия, лазери, ултразвук, свръхпрецизни уреди заместват познатите методи и оборудване в  стоматологичните кабинети. Модерните решения намаляват дискомфорта на пациента и усъвършенстват дизайна на усмивката.

Новото поколение  хирургически апарати  Implantmed  осигурява висока точност на процедурите и по-голяма безопасност, има уникална система за оценяване на стабилността на имплантите, която намалява риска от усложнения. Изложителите от „W&H България“ ще представят още три световни новости, сред които са накрайници за различни видове манипулации с ултразвук и дентални турбини с повишена мощност.

Новост за българския пазар е системата за по-бързо възстановяване на меките тъкани и на костите Choukroun PRF. Тя се използва  в хирургията, ортопедията и дерматологията, в регенеративната и естетичната  медицина, обясняват от „W&H България“.

Приложението на високите технологии в стоматологичното оборудване може да намали посещенията при лекаря. Пример за това е системата T-Scan® Novus, предлагана у нас от „Линеа трейдинг“. Това е единствената клинично призната дигитална система за  анализ на захапката, разясняват изложителите. Изследването е изключително важно, тъй като чрез него се предотвратяват множество нежелателни последствия, водещи до допълнително лечение. 

„Медикус, Денто, Галения 2016“ отново събира производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи,  оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства. Разширява се географският обхват на представените фирми, като държавите са с три повече от миналата година.  Заради иновациите, които презентира, изложението се утвърди като най-престижния у нас делови форум за индустрията на здравето.

            Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2016“  се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (19-23 октомври), изложение за колекционери „Булколекто“ (21-23 октомври),  финали за Световната киноложка купа 2016, национална киноложка изложба и шампионат на Гърция  (22-23 октомври).

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg