EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Как се прави къща 3D на Пловдивския панаир ?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как се прави къща 3D на Пловдивския панаир ?

mail15:10 | 28.09.2015прегледи 1673 коментарикоментари 0


Шоу с 3D мапинг ще демонстрира как се изгражда модерна къща и как може да бъде превърната в уникат с помощта на новите технологии. Това ще стане по време на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе от 28 септември до 3 октомври с участието на фирми от 35 държави. Строителството е основен акцент на тазгодишния делови форум за инвестиционни стоки и технологии.
За първи път цяла палата е посветена на темата „3D технологии и строителство“. Изкуството на визуализацията и индустриалните иновации се свързват в мащабна презентация на решения за цялостно изграждане и саниране на сгради, покривни и подови системи, изолации и защити, мазилки и облицовки. Инициативата е на „МКМ груп“, която ще направи премиера на 3D подове и 3D винили, даващи възможност за авангардни дизайнерски решения.
ЕСЕН 2015 показва подем в строителството и това е много обнадеждаващо, тъй като този бранш е индикатор за развитието на промишлеността, коментира на пресконференция д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив, който организира деловия форум. Четири инициатива превръщат изложбата „Стройтех“ в място за бърз трансфер на иновации, добави той.
Една от новите прояви е демонстрационният център за строителна техника. В шоуто на машините специалистите ще видят в действие последни модели подемно-транспортно оборудване, предлагано от „Елтрак България“, „CML България“, „Зет и Ем прайвит Ко“ и „Тайтън машинъри България“. Новост са и демонстрациите за работа на височина, организирани от „Бултекс 99“.
Тази година в изложбата „Стройтех“ интереса привличат не толкова огромните машини, колкото навлизането на високите технологии в детайлите, осигуряващи комфорт и икономичност, изтъкна д-р Иван Соколов.
Същият подход създава авангардни разработки и в други области. На ЕСЕН 2015 ще бъде показан първият български продукт за управление и автоматизация на дома She, месеци след неговата световна премиера в Сингапур. Системата командва дистанционно електроуреди, дава информация за температура, влажност, светлина и чистота на въздуха, известява за пожари и наводнение, обясняват производителите от „Allterco Robotics“.
Инвазията на роботите е другият акцент на изложението. Няколко компании демонстрират „умни машини“ за промишлеността и бита. По-широкото им представяне е резултат от нашата инициатива за презентиране на роботиката на ЕСЕН 2014, подчерта д-р Иван Соколов.
Той изтъкна и засиления интерес на чуждестранните изложители. Открояват се експозициите на Австрия, Беларус, Русия, Китай, Индия, Иран, които са важни пазари за наши фирми. Много добре се развиват търговските взаимоотношения между Чехия и България, заяви на пресконференцията Мартина Паржикова, директор на „Чехтрейд“. 10 чешки фирми показват оборудване за строителството, транспорта, добивната индустрия и водно-електрическите централи на тазгодишния Международен технически панаир.
На него отново присъства и изложбата за автомобили, възобновена под името „Автосвят“.
71-ото издание на деловия форум ще предложи на очакваните близо 50 000 посетители новости и от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване. Съпътстващата програма включва над 25 делови събития.

 

 


Тагове: панаир, къща, 3D
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg