EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как напредва ремонтът на „Цариградско шосе”?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как напредва ремонтът на „Цариградско шосе”?

mail14:45 | 07.05.2014прегледи 1174 коментарикоментари 0


Изпълнява се ремонтът на бул.”Цариградско шосе” при надлеза над бул.”Г.М.Димитров”, който започна от 1 април тази година в едната половина на пътното платно. Строително-монтажни работи на обекта включват общо рехабилитация на надлеза по бул. „Цариградско шосе” при бул. „Г.М.Димитров”, надлез по бул. „Цариградско шосе” над бул. „Александър Малинов”, подлеза под бул. “Цариградско шосе” при Окръжна болница, рехабилитация на централни и локални платна на булеварда от надлеза над бул. «Г.М. Димитров» до надлез над бул. «Александър Малинов». Най-важно е да се спазват всички технологични изисквания и качеството на работа. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на съоръжението на 2 май в присъствието на заместник-кметът Любомир Христво.

На надлеза над бул.”Г.М. Димитров” е положена бетоновата настилка. Предстои полагане на хидроизолация при благоприятни климатични условия, след което ще се положи и асфалтовата настилка. След това движението ще се прехвърли в новоремонтирания участък и ще продължи ремонтът. В момента се извършва и саниране на моста.

Строителните дейности включват и рехабилитация а подлеза «Царевец» на Орлов мост, която приключи, както и ремонт на подлеза при Окръжна болница.

Ремонтът на бул. "Цариградско шосе" трябва да завърши до 15 септември, каза също кметът Фандъкова.

Проверих ремонта и на трамвайния път на бул.”България”, където се изпълняват в момента пресичанията на бул.”Тодор Каблешков” и бул.”Гоце Делчев”, целта е да не се спира движението, посочи още кметът.
 Източник: Пресцентър на Столична община


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg