EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Как да познаем узрелия кашкавал?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да познаем узрелия кашкавал?

mail09:15 | 14.11.2012прегледи 4169 коментарикоментари 1


Данаил Алеков

Монтанска фирма, позната на пазара под марката „Огоста“, показа разликите между узрял и неузрял кашкавал на специализираното изложение „Светът на млякото“ от 7 до 10 ноември т.г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) – София.
Необходимото време за зреене на кашкавала е 45 дни. Когато узрее, кашкавалът добива наситен жълт цвят като масло, а неузрелият е с по-бял нюанс.
На щанда беше представен и новият продукт на компанията - айрян без вода, който грабна златен медал за уникалност на изложението „Светът на млякото”. Айрянът без вода е продукт без аналог на българския пазар. За производството му се използва свежо фермерско мляко, което е обезмаслено и се добавя единствено сол.


 
Коментари
 
Evtino - 16-11-2012 г. 10:38:57

Сравнете цени на кашкавал преди покупка, вижте къде са коректни магазините: http://kashkaval.pazaruvaj.com/

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg