EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Как да намалим разходите за Коледа?

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Как да намалим разходите за Коледа?

mail14:35 | 07.12.2016прегледи 1771 коментарикоментари 0


Обикновено празниците са свързани с големи разходи за покупки и пазаруване. Това понякога създава голям стрес и помрачава празничното настроение и еуфорията. Във връзка с предстоящите коледни празници Активни потребители предлагат няколко съвета как да намалите разходите си.

Направете предварителен план на разходите - преценете добре какви са възможностите ви за пазаруване и се съобразявайте с тях.

Пазарувайте по интернет - пазаруването по интернет може да ви спести време и пари. Използвайте сайтове за сравнение на цени, където може да изберете най-изгодната оферта за дадена стока. Ако пък размислите, имате право да я върнете в 14 дневен срок.

Не прекалявайте с купуването на храна - винаги по празниците остава голямо количество храна, което после се изхвърля. Това може да се избегне, ако си направите предварително меню и списък с необходимите продукти. Така ще използвате максимално храната, която сте купили.

Спестете от коледна украса – използвайте украсата от миналата година, като измислите нови форми и подредби, за да бъде ефектна.

Оборудвайте се за следващата Коледа през януари - разпродажбите през януари са добра възможност да намалите разходите си за следващата Коледа.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg