EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Кадрови промени в ОББ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Кадрови промени в ОББ

mail15:30 | 19.02.2013прегледи 861 коментарикоментари 0


На извънредно общо събрание на акционерите на ОББ бяха избрани двама нови членове в Съвета на директорите на банката. Павлос Милонас и Панайотис Карандреас са с мандат от три години, съобщава банката.

Павлос Милонас – Генерален мениджър „Стратегия и международна дейност“, главен икономист, член на Изпълнителния Комитет на Групата на Национална банка на Гърция (НБГ)
Павлос Милонас се присъединява към Групата НБГ през 2000-та година, където четири години по-късно е назначен за генерален мениджър „Стратегия и проучване“ и за главен икономист на Групата. През декември 2010 г. поема позицията на генерален мениджър „ Стратегия и управление, а през 2012 отговаря за „Стратегия и международна дейност“. Павлос Милонас е член на Изпълнителния Комитет на Групата.
П. Милонас има бакалавърска степен по приложна математика - икономика (завършил с отличие, член на Фи Бета Капа (най-старото дружество на студентите-отличници) от университета Браун, както и магистърска и докторска степен по икономика от Принстънския университет.

Панайотис Карандреас – Заместник - мениджър, Управление „Международна дейност“, Група НБГ
Панайотис Карандреас се присъединява към Групата НБГ през 2002 г. като ръководител „Връзки с инвеститорите“, а през 2005 г. поема ръководството на отдел „Сливания и придобивания“. От месец май 2012-та е заместник мениджър на управление „Международна дейност“ на Групата на НБГ.
Панайотис Карандреас има бакалавърска степен по икономика от Университета в Атина, MBA от Бизнес училището на Манчестър и е сертифициран за финансов анализатор на ценни книжа.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg