EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Йозтюрк груп инвестира в Банско

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Йозтюрк груп инвестира в Банско

mail12:40 | 26.11.2010прегледи 1307 коментарикоментари 0


Днес ще отвори врати обновеният комплекс „Кристал Апартмънтс” в град Банско. Домакини на събитието ще бъдат собственикът на една от най-големите турски бизнес групи „Йозтюрк груп” – Уфук Йозтюрк и Бурхан Немутлу – директор на дъщерната компания за строителни инвестиции „Регнум”. Именно „Регнум” реализира първия инвестиционен проект в туризма на „Йозтюрк груп” в България..
Освен „Кристал Апартмънтс” в Банско, „Регнум” има завършени проекти в Истанбул, Анталия, Бодрум, Анкара и Лондон. „Регнум” работи върху градски проекти, луксозни хотели в морски и ски курорти, както и върху затворен тип голф проекти в Турция. Сред перлите в короната на „Регнум” са Sky Residence, Elitkent&Astrum Towers в Истанбул, Bargylia в Бодрум, Carya Golf Club в Белек-Анталия, Helion Palace в Лондон и обновеният „Кристал Ски & Спа апартмънтс” в Банско, който дава сериозна заявка да се нареди сред топ проектите на „Регнум”.
Сред българските бизнес среди „Йозтюрк Груп” са познати като съакционери в петролната компания „Опет”, където са в съдружие с най-големия турски конгломерат „Коч Холдинг”.
„Кристал Апартмънтс” е разположен в самото подножие на Пирин планина. Комплексът предлага перфектни условия за почивка и релакс. Спа център, витамин бар и шопинг център са малка част от услугите, които ще накарат посетителите да се почувстват наистина специални. Комплексът предлага над 200 луксозни едностайни и двустайни апартамента и студия. Атрактивният дизайн, уютни удобства и места за релакс отличават „Кристал Апартмънтс” от преобладаващия стил хотели в курорта.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165